mandag 14. november 2011

Mens vi venter på...

.....ADVENT

Jeg har vært en tur i boden i dag&sjekket ut advent&julepynt beholdningen, før jeg eventuellt går til innkjøp av noe nytt!!! 

JA, jeg har en  hel del på ønskelisten!!! Skal vise dere senere!!

 "Adventstaken" min Gloria candelstick fra MUUTO er obligatorisk i adventstiden, jeg måtte ta den frem i dag og knipse noen bilder:)Jeg vil og si at der er såå hyggelig med nye følgere, jeg prøver å titte innom dere alle, men må inrømme at jeg gjerne skulle hatt LITT mer tid til blogging om dagen og litt mer tilgang på MACEN:):) Planen er å lage et lite kontor til meg i underetasjen, så da får vi se om det blir en MAC til!!!:)

Ønsker dere alle en ny fin uke:)

Bilder:MadeByKine

6 kommentarer:

 1. Nydelig og enkel adventsstake. Liker :-)))

  SvarSlett
 2. FIIIIN adventstake ♥
  Lurt med en titt på pynten for og lage seg opp en mening om hva man "trenger" i år, hehe;)
  Tror jeg og må gjøre det en dag;)

  Ha en finfin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Den var fiin!

  Ønsker deg en finfin tirsdag.
  Klemklem

  SvarSlett
 4. Kjempelurt å ta en titt på hva man har. Litt lett å bare kjøpe noe ny pynt når man ser den. Er jo jul bare en gang i året :-) Kanskje noe av det man har kan få et nytt utseende eller et nytt bruksområde....

  SvarSlett
 5. Den adventsstaken er så lekker i sin enkelhet. Gleder meg til å se mer av hva du har i kassene og hva du ønsker av nytt ;)

  SvarSlett
 6. Så lekker den var,hadde ikke hatt noe i mot å hatt en slik fin adventsstake :)
  -Beate-

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)