tirsdag 27. desember 2011

Romjulsstemning:)

Siden vi ikke har feiret julen hjemme i år, ble juletreet nedprioritert, men litt "julestemning" i stua har det blitt likevel:)
Den sorte julekula&den hvite pynten som henger over fatet ble kjøpt på julesalget i fjor. Det er så fint at man kan ta pynten opp år etter år:)
  Favorittblomstene mine som er et must i løpet av julen er Svibler&Amaryllis. Jeg kjøper Amaryllisen ferdig kuttet, og holder man de kjølig på natten holder de leeenge&julen igjennom!!! En enkel rød sløyfe ble knyttet rundt vasen fra IKEA, litt rødt hører jo julen til:)
Dekorasjonen har jeg laget selv. Jeg puttet litt mose rundt sviblene&supplerte med kongler fra skogen her. De søte reinsdyrene fant jeg på Bolina. Mose&Svibler fra Plantasjen& vase fra Ikea.
 Jeg har jaktet lenge etter lerkekvister. Fikk et fint tips av en kollega om Finn Schøll på Majorstuen:) De la av to fine bunter til meg rett før jul:) I julen hadde og min gode venninne med noen kvister  med helt fra vestlandet, så nå har jeg mange:) De er så fiiine&kan jo stå fremme hele året:)
Dere skimter kanskje boken til Arne&Carlos i bakgrunnen?? Det var mitt store juleprosjekt i år, med hjemmetrikka kuler. Men tipper de er like trendy til neste år...Satser på at det blir noen varianter av disse da:) Vasen lerkekvistene står i er fra KID.
I dag er det back to work for min del, men har fått vært sammen med familien  julehelligdagene. Skulle gjerne hatt noen flere dager fri, men i helsevesentet må noen være tilgjengelige hele tiden& nå er det min tur igjen!!!!

Fortsatt fin romjul til dere som titter innom!

Kine:)
3 kommentarer:

 1. Flotte bilder!!
  Koselig julepyntet hus ♥
  Ønsker deg fortsatt fine juledager;)

  Klem line

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Så koselig du har det hjemme hos deg :) Nydelig!

  Fine juledager ønskes deg!
  klemklem

  SvarSlett
 3. Fine bilder.
  Sånne lerkekvister skulle jeg gjerne fått tak i også, en dag tenker jeg :)
  Fortsatt god romjul til deg og dine.
  Vi reiser oppover til Hafjell på fredag for å feire nyttår der. Litt annet enn hva vi pleier. Tror det blir deilig.
  Kos deg og godt nyttår på forskudd;)
  Klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)