fredag 1. juni 2012

Hortenisa love

Hortensia er en av mine favoritt blomster. Denne er på hell, den har holdt seg i maange uker, har vært flink til å vanne hver kveld, men nå ville den ikke mer, derfor ble siste stilk satt i vase. 
Neste hortensia får plass på terassen, vi har store planer for hagen denne sesongen, jeg er såvidt i gang med pallekarmprosjektet, så vi satser på godvær fremover:)
Ha en fin helg:)

4 kommentarer:

 1. Hortensia er jo så nydelig :) Hadde kampanje på de på Plantasjen i dag så jeg til 99 kr stk til å ha ute. Svære flotte blomster. Angrer meg for jeg ikke tok med meg en.

  Ha en fin kveld.
  klem Jane

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av nydelig siste rest.
  Hortensia er en av mine favoritter også.
  Fikk akkurat kjøpt meg to til trappa for bare 99,- pr stk på Plantasjen.

  Fin helg til deg!
  - AC

  SvarSlett
 3. Hortensia, ja! Frodig, vakker, stolt og den trenger stadig oppmerksomhet (=vann)! Nyyydelig, skarp farge. God følelse det å kunne nyte blomsten selv om planten er på hell. Den "gir" av seg selv og er en stolt og iøyenfallende dekorasjon uansett hvor den står ..... om så i et glass vann! Vakkert slik du viser det på bildet, Kine.
  Og ..... selv etter at blomsten har tørket, brukes den av blomsterbindere i flotte dekorasjoner.
  Flott blogg, Kine - likte det med Molton Brown ;))!

  Fin kveld og flott morgendag ønskes deg fra
  Marianne bh

  SvarSlett
 4. Det er en av mine favoritt blomster ;) Så koselig å få en hilsen på bloggen min! Jeg har fulgt deg på bloglovin en stund ;) Skal legge deg til i bloggrullen min også.

  Smil til deg denne herlige mandagen.
  Klem Renate

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)