torsdag 26. juli 2012

Min lille urtehage

Jeg har fått min egen lille urtehage:)Hurra!!

Det har vært et prosjekt som har pågått litt over tid, og det startet med at jeg kom over noen pallekarmer på byggeplassen nedenfor oss.
De er beiset noen strøk innvendig og utvendig, og jeg har satt to i høyden. Kassene har jeg satt rett på plenen med duk i bunn. Deretter har jeg fylt på med blomsterjord&P-jord. Urtene kjøpte jeg denne gangen ferdig på hagesenteret. Neste år skal jeg starte litt tidligere med såing inne:)

I urtehagen min finner du blant annet:

Pallekarmene ser slik ut når de er satt oppå hverandre:
Nå gjenstår det å se om de trives her hos oss:):)

6 kommentarer:

 1. Så utrolig stilig!
  Håper regnet ikke oversvømmer
  den deilige urtehagen din :)
  Koselig å så litt, selv om
  regn og temp. her på Sunnmøre
  ødelegger idyllen :(
  Ha en GOD dag kjære deg! :)

  SvarSlett
 2. Så flott! Deilig med friske urter da. Slike planer har jeg også for hagen - en av de 1000 planene. Hehe, blir spennende å se hva jeg får til en gang i fremtiden. Ser en av naboene har omtrent samme opplegget for jordbær, og der bugner det av røde lekre bær. Kos deg med urtene. Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med din flotte urtehage. Det har alltid vært min store drøm, men uten veranda og hage midt i Bergen sentrum må nok drømmen forbli et ønske i et lite år til. Kos deg med friske urter og god urtelukt. ;)

  SvarSlett
 4. Wow! For en herlig urtehage! Tenker du skal kose deg her:)
  Ingen ting er vel bedre enn det som er selvlaget!
  Fin helg til deg:)
  Klem Monica.

  SvarSlett
 5. Jeg har også stooor planer om en urtehage til neste år :)

  God helg til deg!
  Klem Renate

  SvarSlett
 6. Så flink du er!! Jeg synes det er så fint med beplantning i kasser! Vi får se til neste år hos oss :) Ha en fabelaktig fredag :) Klemmer

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)