onsdag 8. august 2012

Kreativ med tekstiler

Denne månedens utfordring hos NIB er kreativ med tekstiler. Her viser jeg tekstiler fra stua. Jeg er fasinert av puter med ulike mønstre og farger. Freshe puter skaper liv til et ellers nøytalt interiør.
Kurvene fra Tine K du ser i bakgrunnen er fine til å oppbevare puter som ikke er i bruk
Fine bidrag til utfordringen kan du se her

6 kommentarer:

 1. flotte bilder & lykke til :)

  SvarSlett
 2. Så herlig bidrag! Digga den rosa puta - u know me *fnis*

  I dag skinner solen på Nesåsen, deilig!
  Håper sola skinner hos deg også :)
  klem

  SvarSlett
 3. SÅ fint du har det, nydelige bilder og bidrag! :) dette likte jeg veldig. Også har jeg myst litt på bloggen din nå, den er jo kjempefin. Innom for første gang, og da er det jo på sin plass å legge igjen en hilsen, syns du ikke? ;) håper du har gode dager...og du - forresten, hvor har du fått tak i det fine tekst-bildet? likte det veldig godt! Her kommer jeg tilbake senere for å lese mer :) klem til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord:) Sjekk ut denne siden her: http://shop.holstee.com/, her får du kjøpt Holstee Manifesto, finnes i flere størrelser:)

   Slett
 4. Den rosa puta var jo bare utrolig kul! Hvor har du kjøpt den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) puta fant jeg på salg hos Riis Interiør, de har masse freshe puter der, så hvis du bor/er i Osloområdet anbefaler jeg å ta turen innom . Butikken ligger på Heggeli ved Smedstadkrysset.

   Slett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)