mandag 1. oktober 2012

O.K.T.O.B.E.R

Nå er det definitivt høst, bilder fra kontoret igjen med favorittkalenderen kjøpt av Manuela Hardy, et nytt og inspirerende bilde hver måned:) Den har blitt en favoritt på kontoret. Happy lightsene er også med. 
Jeg har også prøvd meg frem ifht å få bildene større på bloggen uten at bildene blir pixlete, jeg fikk  et supert tips av Dagdrømmeren, tusen takk, og har prøvd meg frem i går og i dag.

Jeg hadde litt problemer da jeg skulle laste over disse bildene jeg hadde tatt i dag,  hadde fulgt oppskriften, men bildene ble pixlete allikevel. Fikk litt hjelp av min mann som er Photoshop ekspert. Jeg laster nemlig alle bildene mine fra kamera over i  Picasa og deretter over i Photoshop, og redigerer de bittelitt der. Jeg bruker foreløpig mange av "autofunksjonene", men skal nok dykke litt videre nedi flere redigeringstips etterhvert. Vel, når det gjelder størrelser på bildene har jeg alltid lagret de i en mindre størrelse(960 i bredde og høyden stiller seg automatisk) slik at de ikke tar opp lagringsplass på blogger, før jeg laster de over.
 Uansett så fant jeg ut en ny måte å gjøre bildene større på i Blogger i kveld, dvs lagre bildene i den størrelsen jeg vil ha rett i Photoshop, deretter når jeg laster bildene over på blogger velger jeg bare opprinnelig størrelse og vips så er bildene større, og med samme kvalitet som de var i da jeg lastet de opp fra Photoshop:) Bildebredden jeg har valgt er 600 og høyden stiller seg da automatisk. Kveldens fruastrasjon er over for denne gang:)
Håper dere har en fin start på O.K.T.O.B.E.R:)

4 kommentarer:

 1. Herlig kalender!!!! ♥

  Ønsker deg en fin uke!!!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Elsker den lyslenken din!! :)
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?
  Digger kontoret ditt :)
  Klmeklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)TAKK:)lyslenken har jeg kjøpt på Verket interiør, sjekk ut http://www.happylights.be/en/shops.html for oversikt over forhandlere..på nett vet jeg at du får kjøpt de hos Hviit.no og Nord-design.no:)
   Klem tilbake:)

   Slett
 3. Takk for gode tips, frustrerende når det tekniske stopper oss!!! Fin arbeidsplass du har. Held på å lage til ein krok med bord og hyller som eg kan ha alt stæsjet mitt i...;) Ønsker deg ein fin dag, klem Kjersti

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)