torsdag 18. oktober 2012

rosa jul

Jeg har kjøpt meg noen julemagasiner i det siste, så mye fin inspirasjon. Vi skal være hjemme i julen i år, og gleder meg til å få vårt første juletre i hus:) Da trenger jeg jo litt pynt. Fant ut at Arne&Carlos kulene måtte prøves i en rosa&gull variant og. Garnet er fra Rauma PT2 og effektgarnet er Concorde. Jeg er superglad for at jeg fant en butikk i nærheten som har det garnet.
Vi forebereder vinteren og utemøbler osv pakkes inn, fant ut at utebordet i bambus kunne komme innendørs denne sesongen, fant ut det var fint som sidebord i stua. 
Ha en fin torsdag:)

9 kommentarer:

 1. Kuuult!
  ..dette kommer til å bli lekkert!:)

  Gleder meg til å se resultatet!:)

  Ha en flott dag:)
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Så fint det kommer til å bli. Gleder meg til du blogger resultatet :) Har strikket mange av de kulene, men bare sånne kjedelige røde og hvite, råtøft med rosa og gull.

  SvarSlett
 3. Stilig! Gleder meg til å se når du er ferdig! Lykke til!
  Klem

  SvarSlett
 4. Kul kombinasjon! Spennande å sjå resultatet ☺ Kjersti

  SvarSlett
 5. Ooohh, det blir nok tøft:)
  Spreke farger til jul ♥

  SvarSlett
 6. Knæææææsje farger:) Til å bli glad av:)gleder meg til å se!

  Fin kveld til deg!
  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett
 7. Hei søte du :) Ja, juleinspirasjonen er allerede på plass i butikkene - og du inspirerer oss videre :)) Så herlig med rosa og gull, det må da bare bli knall :) Her er det også vinter stemning, iallefall høst om ikke annet - og vi har også ryddet ute. Nå er det tid for kakao og krem, og fyr i peisen ;) Ønsker deg en nydelig helg og takker deg for alle dine fine ord til meg - jeg setter så pris på det, det skal du vite. klem klem

  SvarSlett
 8. Fine bilder!
  Jeg har ikke helt kommet der ennå at jeg tenker på jul, men jeg har kjøpt inn noen juleblader som jeg snart skal titte i for å komme i stemningen:)
  Ønsker deg ei god helg
  Klem Tonje

  SvarSlett
 9. Oh, jeg vet ikke helt om jeg er med på rosa jul ;) Litt mer tradisjonsrik med rødt og sånn jeg, da. Men man skal aldri si aldri, nye trender vokser jo som oftest på meg. Mamma skal lage noen sånne kuler i rødt/hvitt/svart til meg, siden jeg ikke er så veldig flink til strikking/hekling. Gleder meg til å se dine når du er ferdig, du må vise dem fra her, da! ;) Klem!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)