fredag 1. mars 2013

Magnolia

 Gleder meg til disse springer ordentlig ut. Fikk endelig tak i noen Magnolia greiner på mester grønn. Printet i bakgrunnen er fra RK design, fikk bestillt noen prints herfra før hun stenger ned webshoppen.
GOD HELG:)

4 kommentarer:

 1. Se her ja, sa bra at du fikk tak i de du også;)
  Og wow for noen flotte bilder. Kan jeg spørre hvilke blender og lukker du har brukt?

  Å får virkelig lyst til å lære litt mer om foto når jeg ser dine flott vilder.

  Herlig fredag til deg;)

  -malla-

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, litt sent svar, har vært bortreist i helgen, jepp fikk endelig tak i de..ble litt inspirert når jeg så bildene hos deg av de flotte greinene:)Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, blir så glad:):)når jeg tok dette bildet brukte jeg en makro instilling på kameraet mitt...bruker Nikon D5100 og har et standard objektiv som jeg kjøpte sammen med kameraet, dvs Nikon 18-105mm.Jeg er helt nybegynner når det gjelder foto, og dette var visst ok og begynne med. Det finnes jo egne makroobjektiver, men må nok lære meg mer om kameraet først. Det er visst og en fordel og bruke stativ når du tar interiør bilder, vet ikke om du gjør det?Jeg har ikke fått kjøpt det ennå, men det står øverst på ønskelista. Da er det lettere og stille inn og få finere bilder. Ikke alltid hånden er like stø:)
   Ha en super dag:)Klem

   Slett
 2. God helg til deg også, Kine!
  Klemklem :)

  SvarSlett
 3. Hei du søte,
  først og fremst må jeg takke for alle fine ord du legger igjen hos meg.
  Jeg har ikke så mye fritid for hånden om dagen, så jeg får ikke besøkt deg like ofte som jeg ønsker, men vit at jeg setter pris på dine besøk inne hos meg. Søte du!

  Såå koselige bilder! JEg elsker Magnolia blomst - såå lekre!

  Ikveld skal jeg bake 100 cupcakes til Kiwi, både spent og litt nervøs. Skummelt med sånne proffe kunder, men jeg skal nok få det til *blunke*

  Ønsker deg en alle tiders lille-lørdag!
  klem og smil
  -Maia

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)