mandag 11. mars 2013

organisering

Denne gangen på kontoret. Elsker orden i sysakene, men det hoper seg alltid opp, og da må det ryddes. Fant noen fine arkiv mapper på salg, og disse er fine til å ha alt mulig "stash" i. De gjennomsikige boksene fant jeg ut var perfekte til washi tape, fint å ha disse fargerikerullene fremme. Så foressten et supert tips på ipad magasinet Trendenser at de hadde pyntet påskeegg med washi tape. Tror jeg skal prøve meg på det til påske.
I dag har jeg hatt fridag etter jobbehelg, alltid deilig!! Nå er det litt mer orden på kontoret iallefall, så nå får jeg ta tak i resten . Har foressten funnet noen superfine kurver til å oppbevare skittentøyet i, skal vise de senere. Ha en fin start på uka:)

9 kommentarer:

 1. Elsket de fine mappene du fant på salg!!
  Kan jeg spørre hvor du fant dem? -ler-
  Super fint alt sammen synes jeg :)

  SvarSlett
 2. Ja, ble så glad når jeg fant de. De fra Bloomingville og jeg kjøpte de på 2ispann. Sjekk ut toispann.no, kanskje de har flere igjen:):)

  Kine:)

  SvarSlett
 3. Godt å få ryddet opp innimellom, og det ble jo veldig fint hos deg! Jeg skulle tatt en opprydding på pulten min her... og ble litt motivert nå! :) Jeg likte også de arkivmappene veldig godt -skulle gjerne hatt noen slike! :)
  Nyt mandagskvelden!

  SvarSlett
 4. Blir aldri for mykje ordning og reda! Supre løysningar du har her ved arb plassen. Ønsker deg ein fin kveld, klem

  SvarSlett
 5. Åh så lekkert! ELsker ordning og reda!

  Fabelaktig mandag og start på uken <3
  klemklem

  SvarSlett
 6. Finfint! Orden er jeg også glad i. :)

  SvarSlett
 7. Kjekt med orden i sakene:))
  Heldig du er som har et kontor/pult...
  Skulle gjerne stæsjet litt jeg og:)

  Ha en fin fin kveld ♥

  SvarSlett
 8. Så lekkert :)
  Viktig å ha ting i orden på arbeidsplassen.
  Gleder meg til å se skittentøys oppbevaringen....trenger tips :)
  Ønsker deg en kjempefin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 9. Så god du er til å organisere! Knallbra ble det jo - skulle ønske jeg hadde samme orden på tingene :) jeg er ganske strukturert, men når det gjelder arbeidsplassen, er det bare rot ;) Nå var det en stund siden jeg har vært innom deg - men vips, så er jeg her igjen. Håper du har det bra. Sender en god klem din vei og håper du får en fin uke <3

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)