mandag 13. mai 2013

kortreist hvitveis

Du vet du bor på landet når hvitveisen dukker opp ved tomtegrensa. Det er en av fordelene ved å ha flyttet ut av byen, å ha umiddelbar nærhet og tilgang til naturen. Og kjenne på stilheten.
Dette er definivt den beste tiden på året synes jeg, når lyset kommer tilbake, og man kan ta seg en kveldstur uten alfor mye klær og utstyr:) 
Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg får av dere! 
God mandag:):)

5 kommentarer:

 1. Nydelige blomster og nydelige bilder! Det er så flott lys i dem!
  Ja, våren er bare helt topp! Jeg har ikke sett hvitveisen enda, men hestehov er en god erstatning og alle andre vårblomster. Gutten min på 6 år har plukket mange fine løvetann;)
  PS: Nå har jeg endelig fått lagt deg inn på min bloglove, så jeg lett finner tilbake hit! Et spm; Jeg synes str på bildene dine er så fine, hvilken str bruker du?
  Fortsatt fin mandagskveld!
  Klem Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, sorry litt sent svar..er ikke innom bloggen hver dag i det fien været...jeg endrer litt på bildestørrelse i photoshop for å få de til å passe inn i bloggmalen min. Da stiller jeg bredden på ca 600 pixels, og da stiller høyden seg automatisk selv, på stående bilder blir det ca 906 i høyde. Håper det var et greit svar. Vet ikke helt hvilken bloggplatform du har?? Jeg bruker foreløpig blogger. Mulig jeg bytter etterhvert:):)

   Klem kine:)

   Slett
 2. Elsker hvitveisen!
  Har det utenfor døra jeg også ;)
  Nydelig bilde :)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Kvitveisen er så vakker,og eg har pynta med den fleire plasser i huset nå,så vakker den er❤

  Ønsker deg ein fine dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)