fredag 10. mai 2013

photoshoot

Photoshoot i forbindelse med oppgaven til fotokurset denne uken, med min lille datter som er noe motvillig med. Har igrunn forståelse for dette når jeg tenker etter, skulle jeg prøvd å sette meg inn i hennes sitasjon- en litt panisk mamma bak kamera som prøver hardt å få til de rette instilligene på kameraet, alt som teoretisk er lært på kurset skal settes ut i live. Skjønner godt hun blir fort lei:):) Denne gangen lovet jeg skive med favoritt syltetøyet, så jeg fikk oppmerksomheten hennes en goood stund. Men er mora fornøyd med resultatet?? Ikke helt!!Må nok terpe mer på instilligene, så kanksje det blir en ny session i helgen, hvis frøkna er med da:) Jeg har alltid vært fasinert av sort/hvitt bilder. Så denne gangen var det gøy å prøve ut det.

7 kommentarer:

 1. Helt nydelig rett og slett, wow;)

  SvarSlett
 2. Heilt fantastisk bilde,dette kan du:)

  SvarSlett
 3. Herlig bilde! Skikkelig morro med fotokurs, vi har lært så mye:-)

  SvarSlett
 4. Jeg synes dette bilde var helt nydelig! Kunstnerisk og flott! Så flink du har blitt! Ja, fotokurs er tingen når man vil ta bedre bilder! Tar du dine fotokurs på nettet? Lykke til videre! Jeg øver en masse selv om dagen! Det er så moro!
  Fin fredag! Klem Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, takk takk:), ja kurset er nettbasert i regi av Stines hjem- Livet på Landet, anbefales virkelig!! Jeg tenker helt annerledes nå bak kameraet:) Så gøy at du øver, må ta en titt innom bloggen din snart:):)

   Klem:)

   Slett
 5. Så vakkert! Trenger egentlig ikke si noe mer:)

  SvarSlett
 6. Flott bilde!!
  Fotokurs er gøy...., men det må nok mye mer øving til før
  jeg kan si meg fornøyd og sikker på innstillingene :)
  Flott søndag til deg!
  Klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)