tirsdag 17. januar 2012

God mat på en tirsdag

er tittelen på en av kokebøkene som inspirerer meg akkurat nå:)
Jeg følger opp med å tipse om inspirerende hverdagsmat. Denne
gangen hentet fra Rema 1000 sitt konsept, middag for under 100 lappen.

Torsk med kokosmelk
Dette trenger du:

500 g torskelion
1paprika(jeg bruker sweet paprika,synes den gir mer smak)
1løk
1 rød chili
1-2 fedd hvitløk
1boks kokosmelk
150g friske aspargesbønner
Fersk koriander
Lime

4dl jasminris


Tin torsken i kjøleskap natten over(hvis du velger frossen fisk). Kutt paprika&løk i terninger, finhakk chili&hvitløk. Deretter stekes grønnsakene et par min i litt olivenolje.
Tilsett kokosmelk&aspargesbønner og la det småkoke til bønnene er møre, test underveis. Skjær torsken i passe biter&la trekke til torsken er klar. Jeg saltet torsken på forhånd&pepret litt. Til slutt tilsatte jeg en dæsj fersk hakket koriander& ca 1/2  ferskpresset lime.

Server med jasmin ris.




Litt stearinlys, så er god mat på en tirsdag stemningen satt:):)
God tirsdags kveld til dere som titter innom:)

1 kommentar:

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)