er tittelen på en av kokebøkene som inspirerer meg akkurat nå:)
Jeg følger opp med å tipse om inspirerende hverdagsmat. Denne
gangen hentet fra Rema 1000 sitt konsept, middag for under 100 lappen.
Torsk med kokosmelk
gangen hentet fra Rema 1000 sitt konsept, middag for under 100 lappen.
Torsk med kokosmelk
Dette trenger du:
500 g torskelion
1paprika(jeg bruker sweet paprika,synes den gir mer smak)
1løk
1 rød chili
1-2 fedd hvitløk
1boks kokosmelk
150g friske aspargesbønner
Fersk koriander
Lime
4dl jasminris
Tin torsken i kjøleskap natten over(hvis du velger frossen fisk). Kutt paprika&løk i terninger, finhakk chili&hvitløk. Deretter stekes grønnsakene et par min i litt olivenolje.
Tilsett kokosmelk&aspargesbønner og la det småkoke til bønnene er møre, test underveis. Skjær torsken i passe biter&la trekke til torsken er klar. Jeg saltet torsken på forhånd&pepret litt. Til slutt tilsatte jeg en dæsj fersk hakket koriander& ca 1/2 ferskpresset lime.
Server med jasmin ris.
Litt stearinlys, så er god mat på en tirsdag stemningen satt:):)
500 g torskelion
1paprika(jeg bruker sweet paprika,synes den gir mer smak)
1løk
1 rød chili
1-2 fedd hvitløk
1boks kokosmelk
150g friske aspargesbønner
Fersk koriander
Lime
4dl jasminris
Tin torsken i kjøleskap natten over(hvis du velger frossen fisk). Kutt paprika&løk i terninger, finhakk chili&hvitløk. Deretter stekes grønnsakene et par min i litt olivenolje.
Tilsett kokosmelk&aspargesbønner og la det småkoke til bønnene er møre, test underveis. Skjær torsken i passe biter&la trekke til torsken er klar. Jeg saltet torsken på forhånd&pepret litt. Til slutt tilsatte jeg en dæsj fersk hakket koriander& ca 1/2 ferskpresset lime.
Server med jasmin ris.
Litt stearinlys, så er god mat på en tirsdag stemningen satt:):)
God tirsdags kveld til dere som titter innom:)
Det så veldig godt ut :)
SvarSlettFineste tirsdag til deg.
Maiaklem