onsdag 18. januar 2012

putebytte

Disse putene har vært "trofaste"i stua hos oss de siste 3,5 årene, de har vært med på flyttelasset til det nye huset vi bor i nå, men nå kjenner jeg at jeg er klar for noe nytt:) Og hva skal jeg da velge???
Jeg har vært innom og tittet  litt på kolleksjonen til HM home, by nord& designersguild i dag.Titt innom du og hvis du vil ha litt puteinspirasjon:)

Har du noen fine pute tips??:)

8 kommentarer:

 1. Eg har to fjærputer frå Bynord, og elsker dei!!! Dei ligg i senga til pynt no, for eg må ha ny sofa for at dei skal passe i stova ;) Men dei er det finaste eg har sitt! Er også glad i strikkeputa mi, sammen med kaninpelsputa frå kremmerhuset :)

  Lykke til i putejakten!
  Klem Helene

  SvarSlett
 2. Fine puter:)
  Alltid gøy å bytte ut og pynte opp med nye ting.

  SvarSlett
 3. Så fine puter! Det har mye og si. Jeg byttet nettopp mine med drableriet sine jeg da :)

  Happy lillelørdag til deg!
  klem og smil

  SvarSlett
 4. wow - det får man kalle lang og tro tjeneste!
  her skiftes og omplasseres og rematches putetrekk minst tre ganger i året - enkelt å gjennomføre og gir en herlig forandring i stua.
  pleier å ha noen ensfarge (som har lang "levetid") og en og anna gang kjøper jeg et nytt putetrekk i nytt mønster osv til å blande og fornye med.
  og så må noen i opplag av og til, selvfølgelig, men får gjerne komme frem igjen etter ei stund.
  lykke til med jakta.
  mye fint der ute + på Epla, selvfølgelig!! :)

  Beste hilsner fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, virkelig lang og tro tjeneste:):)hehe.Takk for tips om EPLA, ser også at du er på EPLA, skal ta en titt innom:)

   Slett
 5. Heisann! Takk for koselig melding på bloggen min! Kjøkkenveggen min er malt med Pure Color fra Jotun med kode N-4000. Det er rett og slett en ren gråfarge uten tilsetning av andre farger. Et par venninner av meg har også brukt samme fargen i ulike sammenhenger, og den funker rett og slett overalt! :)
  Er forøvrig imponert over utholdenheten din i forhold til putene! Her skiftes det ut litt i ny og ned etter sesong, men putene taes gjerne fram igjen etter en stund, og på den måten blir jeg sjelden lei av dem!
  Jeg elsker putene fra By Nord, men kan ikke bare ha riktig så dyre puter, så da er det genialt å supplere med billige, nøytrale puter. HM Home og Kremmerhuset har f.eks mange fine puter! Lykke til!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk for fargekode, det er akkurat det jeg er på jakt etter en ren gråfarge:):) Takk for tips om kremmerhuset:) Nå blir det snart putebytte:):)

   Slett
 6. Tja, det spørs jo veldig hvilken stil du vil kjøre. Jeg har sydd meg puter av kjøkkenhåndklær fra -nille. Stikk innom og se viss du føler for. Ønsker deg en herlig uke!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)