lørdag 28. januar 2012

strikking

Jeg er i strikkemodus om dagen:) Min lille nye,fine&søte niese meldte sin ankomst for litt siden, og jeg strikker iherdig for å bli ferdig med mitt lille teppe....
Teppe er fra nøstebarn og av 2 lags merinoull, jeg synes det er hyggelig og lage egne barselgaver, men det kan ikke bli for avansert... så dette teppe er perfekt. To nøster strikkes nesten helt ferdig, sparer litt garn og hekler en enkel kant rundt!! Teppe kan brukes hele året&det finnes mange ulike fargevarianter, jeg gikk denne gangen for Naturbeige.


Litt mer avansert strikking kan du se her, ikke laget av meg, men av min flinke mamma:)
Ellers har det ikke blitt så mye blogging om dagen..nye puter er i tenkeboksen(de kommer nok snart), det har vært litt sykdom her den siste tiden, feber&influensaliknende sykdom. Men nå er vi ganske kvikke igjen!!Det er ikke så lett når hele familien går ned for telling!!Håper det blir litt mer tid til blogging&kommentarer inne hos dere andre fine bloggere fremover. Det er jo så mange spennende utfordringer og som jeg har tenkt å hive meg på før det blir for sent!!!:) Jeg ønsker meg jo veldig et ordentlig speilrefleks kamera og Maia har jo den fineste utfordringen, med å delta med ditt beste interiørbilde, kan du vinne et NIKON D5100!! (det er jo akkurat det som står på ønskelisten:)) Jeg får se hva jeg får til med litt lille Canon G9!!:) 

Fortsatt god helg til dere som er innom:)


6 kommentarer:

 1. Så flink du er! Jeg kan ikke strikke for å redde mitt eget liv en gang. Sukk!

  Delta gjerne på min utfordring :) Me like!

  Fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint med strikk! Og flott blogg dette, la meg til som følger! Ses innom hos meg?

  SvarSlett
 3. Takk søte, for fine ord hos meg : )
  Jeg holder på med akkurat det samme teppet -
  i samme farge! Mon tro om jeg blir ferdig til veslejenta kommer?!

  Fin søndagskveld til deg : )

  SvarSlett
 4. Så heldig lille, nye tantebarnet ditt er da! Helt topp å få et nøstebarnbabyteppe. Fargen er også helt topp, delikat og passer til alt ... og så deilig og lunt da. Strikking er sunt og fredelig. Det er fint og bygge opp et verk... maske for maske. Det viktigste er ikke hvor avansert en strikker, men at en koser seg underveis. Tror du gjør det, Kine :-)! Så flink du er er! Flotte fotoer - liker spesielt nærbildet av maskene. Det bildet kan en gjerne filosofere over. Ha en fin uke til deg og alle som er innom her! Jeg liker også Nøstebarngarn :-)!!
  Super kveld fra Marianne bh

  SvarSlett
 5. Nydelig farge på et nydelig teppe! Kjempekoselig gave å få! :)
  Med ønske om en flott mandagskveld!
  Klem Carina

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)