søndag 11. mars 2012

Detaljer kontor

Prosjekt kontor begynner og bli klart. Jeg har jo vist dere litt bilder herfra før, men nå vil jeg vise flere detaljer. Kontoret mitt er i u-etasjen, og jeg har tatt en liten del av rommet til kontorplass. Vi har sofa&tv her i tillegg og planen etterhvert er å lage en gjestesoveroms løsning her (dersom det  er noen her som har tips til seng iskap løsning, tar jeg gjerne i mot det).Vi har dusjkabinett på vaskerommet, så vi har tenkt at overnattingsgjestene skal få være helt private nede i kjelleren. 

Jeg har mikset IKEA kontorpulten selv,tanken bak prosjektet var at det ikke skulle være så kostbart&at det evt lett kan flyttes på hvis vi finner ut at vi vil løse kjellerstua annerledes. Bena er IKEA lerberg i grått, og bord toppen tilhører et kjøkkenbord, men jeg synes det passet fint som bordpult. Det var også en rimeligere variant enn de toppene som hører til Lerberg benukkene.
De store klypene jeg har interiørblader på er fra Granit. Fikk endelig besøkt denne butikken. Her har de mange geniale kontor stash ting.
På gulvet ligger stabelen med interiørblader:)
Et hvert kontor må ha en stol, og jeg er så heldig at jeg får ha denne designklassikeren på mitt kontor. På mitt første bloggtreff vant jeg denne. Jeg er fortsatt overveldet:) Puta i stolen er fra H&M home.
Vajer med klyper på er fra Granit, oprinnelig med sugekopp i hver ende, denne har jeg bare klippet bort,og festet med spiker istedenfor. Her henger ting som inspirerer meg. Det geniale med klypene er at ting kan lett byttes ut når man blir lei, og klar for ny inspirasjon!
Stoffrester fra gardinene i huset fresher opp kontoret akkurat nå. Vi har tatt med gardinene vi hadde i leiligheten og fått sydd om og tilpasset de vinduene i huset. I de gamle byleilighetene er jo vinduene så brede, så vi kunne sy om alle gardinene til de nye "smale"vinduene vi har nå:)
Penneholderen så jeg oprinnelig i et interiørblad, og ble overlykkelig når jeg fant disse på min lokale favoritt barnebutikk, Lilleverket. Lyset er fra H&M home, og helt uten duft. Jeg er ikke så glad i de klassiske duftlysene, og ble veldig glad når disse kom uten lukt. De finnes i mange kule&knashe farger. Washi tapen er og  på plass. 
Kalenderen er laget av Manuela med bloggen Mrs Hardy. Jeg er så glad for at jeg fikk kjøpe et av eksemplarene. Nydelige bilder hver måned&kreativt laget.
Denne måneden pryder disse ordene:
Tilsutt et bilde av vår fine&gode bisk:) Hun er ikke vist her på bloggen før. Kom over dette bildet her om dagen, tatt i gamleleiligheten bare noen uker gammel. Jeg elsker dette bildet, så målrettet i full fart!! Nå er hun straks 4 år. Tiden flyr:)
Dette ble et langt inlegg...Hvis dere fortsatt henger med ønsker jeg dere en fin søndag. Nyt dagen:):) Her er det fantastisk solskinn:)

ps!! glemte og si noe om den rosa lampen, den er og fra IKEA. Korketavlen og. Rammen  er malt grå. Se innlegg her hvis dere vil.

6 kommentarer:

 1. Så fine detaljer på kontoret ditt:)
  Takk for fin kommentar hos meg!
  Klem E

  SvarSlett
 2. Ett vakkert kontor med mange, fine fine detaljer!

  Fineste søndagen ønskes deg og dine!
  Her har vi gjort unna skogstur og grunnet ett strøk på lister og sparklet taket- puh!
  klemklem

  SvarSlett
 3. Knallfiiint kontor!!
  Digger stolen:)
  Heldige du som har vunnet både den og vasen ♥

  SvarSlett
 4. Herlighet, den stolen er jo bare RÅ!
  Snakk om deilig vinnerlykke ;)
  Herlig kontor du har forresten.
  Deilig med en slik plass...
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Så flott kontor, Granit har fantastisk mye fint,spesielt til kontor!
  Stolen er så fiiin! *heldige deg*

  Fin uke til deg! Klem

  SvarSlett
 6. Fine bilder. Jeg falt for vaierne på veggen :) Er selv i oppussingsfasen med kontor (vel egentlig et hus) og kommer nok til å "stjele" den ideen til kontoret og kanskje noen andre rom :)

  Ønsker deg en finfin tirdag

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)