fredag 9. mars 2012

I malemodus

Malekosten har vært i sving her denne uken!! Jeg har lenge tenkt på å freshe opp Bekväm Trappestigen fra IKEA.
Jeg ville finne et alternativ til plast varianten. Den passer liksom ikke helt inn...:) Vår datter er akkurat for liten til å rekke opp til vasken på badet&kjøkkenbenken, så denne trappestigen  passer perfekt. Fikk med meg en prøveboks fra Flügger, og litt av resultatet ser du nedenfor.
En av trendfargene til Flügger i 2012 er farge 1437. Flügger sier dette om denne fargen:"Fandenivolsk feminisme og pasjon. Pine gal og selvisk."
Fresht resultat ikke sant?? Et strøk til så er vi i mål. Har også malt rammen til korketavlen  fra Ikea denne uken. Fargekode brukt her er 9930 Lady fra Jotun.
PS! Dette er et rimelig DIY prosjekt. Prøveboksene til Flügger koster kun 25 kr, og det er så mange freshe farger å velge mellom. Hvis du vil ha mer fargeinspirasjon kan du lese mer om Flüggers trend farger her.
Håper dere har en fin start på helgen:) Her er det jobbehelg!!
Velkommen til nye følgere&takk for søte kommentarer fra dere:)Setter utrolig stor pris på de alle:)

4 kommentarer:

 1. Deilig og fresht!!!!! I like it :)
  Den skal få en sving med kosten her og, men farge ikke bestemt enda, tenke, tenke...

  Ifh tapet og tips, så er grunnarbeidet føre viktig. Skrape, sparkle, pusse og ikke minst male veggen i grunnfargen i tapeten. Er jo sååå mange smashing tapeter!!

  Ha en fin helg:)

  Klem Fru Thronsen

  SvarSlett
 2. Kjekt med små forandringer som er gjort i en fei! Freshe farger:-)

  SvarSlett
 3. Så herlig farge :) Takk for tips!

  Takk for koselig kommentar inne hos. Mer info om cupcakekurset finner du på http://fabelaktive.blogspot.com/2012/03/inspirasjonskurs-cupcake.html

  Klikk deg inn og se, jeg håper på å treffe deg :)

  Ønsker deg en finfin lørdag. Her skal jeg og mannen på maxbo og kjøpe enda mer maling. Puh! Å male lister er pyton, men vakkert blir det :)
  klemmer i fleng

  SvarSlett
 4. Så fresh farge!! Liker mere og mere rosa/lilla i interiøret!! Herlig farge!

  FIN søndag til deg! Klem Anine

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)