torsdag 19. april 2012

DÅP

Jeg var i dåp til min lille niese i helgen, og ble i forkant ENDELIG ferdig med Nøstebarn pleddet! Det har blitt et langvarig prosjekt...pleddet i seg selv er meget enkelt, kun rettstrikk, men noen ganger tar slike prosjekter litt lengre tid enn planlagt, så dåpen var en fin anledning til å få det ferdig:)
 Fant rosa bånd på HAY som jeg knytta rundt
 Så nå er det vel bare å gå igang med neste strikkeprosjekt: nytt pledd til stua. Tør ikke si når det blir ferdig:)
Her har vi helgefølelse, gleder meg til fri fredag. I helgen blir det venninne bursdags fest, og jeg skal lage en av mine favoritt drinker Woo- Woo:)

5 kommentarer:

 1. Nydelig strikketeppe og så fint med rosa band rundt,kan tenke meg de blei glad for det:)så deilig med fri på fredagen,kos deg i helga,kjekkt med feiring i godt lag:)

  SvarSlett
 2. åh så nydelig det ser ut :) er det alpakka garn ? hvilken pinne str bruker du her ? eg har så mye alpakka garn som eg tenkte å strikke sånne tepper av :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) jeg har brukt merino lammeull 2 tråds fra nøstebarn, sjekk linken her: http://nostebarn.no/produkt/Strikkeoppskrifter-okologisk-Strikkegarn-Ullgarn-Merinoull-Garn-Lanolingarn/Strikkeoppskrift-Babyteppe--smaplagg

   Pinne str jeg har brukt er 6,0 mm

   Klem

   Slett
 3. Så fint!! :) *herlig*

  Kos deg med jentefest i helgen, og hvem er favoritt drinken? ;)

  Klem Anine

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)