søndag 14. oktober 2012

KOS

I går kom jeg over et bilag i Kamille som heter KOS. De gir  98 gode tips til innekos, her fant jeg en oppskrift på Kanel&gulrotmuffins  med banan&mynte som måtte prøves. Ingenting er koseligere  enn litt baking på en  regnfull lørdag:)

Mine nye former er tatt i bruk
Et supert tips som jeg har lært av frk Fabelaktig er å ha deigen over i en sprøytepose før du tar den over i muffinsformene, da unngår du masse søl:)
Du kan foressten vinne muffinsformer her, hvis du vil delta på min jubileumsgiveaway:)
Her har vi hatt sesongens første snøfall, er ikke helt klar for vinter kjenner jeg, da er det godt med mange hyggelige inneaktiviteter:)
Ha en super søndag:)

9 kommentarer:

 1. åååh lekkert :) høres vanvittig godt ut :)

  SvarSlett
 2. Mmm, det hørtes jo DIGG ut:))
  Og de formene er såååå fine, jeg MÅ ha!!
  Tipper de smakte like godt som det ser ut ♥

  SvarSlett
 3. Har også det bladet og den oppskriften fristet veldig:-)
  Er spent på om de smakte like godt som det ser ut. Av en eller annen grunn er jeg ikke god på muffins og cupcakes, rart siden jeg elsker å bake kaker:-).

  Klem Veronica

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) de ble supergode, de hevet seg ikke så mye som jeg er vant til, så neste gang jeg skal lage de fyller jeg nok formene litt fullere. Var litt spent på kombien mynte&banan, men det funket veldig fint:)

   Kine:)

   Slett
 4. Det høres ut som en spennende kombinasjon! Ble de gode? Jeg har ikke lest Kamille i det siste, men dette nummeret høres ut som noe for meg. Jeg elsker kos ;)))

  Jeg må innrømme at jeg er bittelitt misunnelig på et par av tingene på spisebordet ditt altså, ønskelista mi hos Muuto er lang :D

  Ønsker deg en fin ny uke!

  Klem Linnette


  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp de ble veldig gode&saftige, var og spent på kombien mynte&banan, men det ble godt:)gøy å prøve ut noe nytt innimellom:) Ja muuto har så mye fint, jeg har også laang liste, har så lyst på et av sidebordene...

   Kine:)

   Slett
 5. Ååå det såg så knallgodt ut og dei muffinsformene er så fine,noko eg virkelig har lyst på:)
  Ei flott ny veke til deg!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Jeg kunne nok like gulrot og kanelkakene :) liker kanel i det meste <3

  God torsdagskveld til deg :)

  SvarSlett
 7. Å, det var et smart tips! Det blir jo alltid gris rundt formene når man bruker skje. Tipset er notert! :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)