lørdag 13. oktober 2012

"must haves" på spisebordet

Jeg er så glad for at jeg kom over brødkurven fra Muuto, har ikke sett denne før, den har visst eksistert lenge, jeg bruker min til servietter og den har fått fast plass på spisebordet vårt. I hverdagen dekker jeg aldri opp med servietter, men det er jo så hyggelig å ha fremme istedenfor den kjedelige tørkerullen. Enig? Andre ting som er et must for oss på spise bordet er tilgang på salt&pepper og oljer. De har fått plass på brettet fra Rosendahl, superpraktisk å flytte på og veldig dekorativ å ha fremme. 
Håper du nyter helgen der du er:)

5 kommentarer:

 1. Likte godt den brødkurven, som også passet perfekt som serviettholder :) kjekt å ha flere bruksmuligheter ;) liker også godt å ha servietter på bordet. Selv om vi allikevel ofte tyr til den trøtte tørkerullen... Men den får ikke stå på bordet ;)
  Ha en fortsatt fin lørdag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Mye koseligere med servietter, men er nok tørkerullen som blir brukt mest her.. Fint og ikke minst praktisk med olje og krydder på bordet:-) Ha en finfin lørdag!

  SvarSlett
 3. Det er mykje koseligere med servietter og ofte har ein så mange av dei og at dei godt kan brukes opp,nydelige servietter du hadde der og så koselig dekka på;)har veldig lyst på litt bordbrikker til å ha,håper eg finner noken fine:)
  Fin kveld til deg!
  Klem klem

  SvarSlett
 4. Her var det mange fine detaljer på bordet ja:))

  SvarSlett
 5. Så mange fine "must" på bordet - var lekkert det :) Jeg håper du har gode dager - er lenge siden jeg har fått vært innom deg, har hatt lang og god pause - men nå er jeg her igjen :) ønsker deg en nydelig søndag fine du. klem klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)