onsdag 3. oktober 2012

tid for lam

En av høstens favoritter på matfronten er lam, en hverdagsfavoritt er lammeboller av kvernet lammekjøtt med pasta i tomatsaus
Slik gjør du:
ca 500g kvernet lammekjøtt(avhenging av hvor mange som skal spise, vi er to voksne et barn og en bisk som spiser rester)
1 egg
litt griljermel
2-3 ts fersk persille
salt
pepper
miks sammen og stek i olje

Tomatsaus:
2 pk tomater, jeg bruker de små cherrytomatene som er søte og smaksrike
god olivenolje
litt salt
litt pepper
litt sukker
2-3 hele hvitløksfedd
legges i en ildfast form og bakes i ovnen på 200 grader til tomatene&hvitløken er myke ca 30 min
 hvitløsfeddene og tomatene knuses og blandes når de er myke, sausen blandes med pastaen når den er kokt

kok pasta

Miks sammen tomatsaus og pasta og tilsett kjøttbollene, jeg syns det er digg med litt fersk persille på toppen:)

ps!!tusen takk til alle som stemmer på meg i utfordringen behind my door, dere er søte:)
Ønsker dere en fin høstdag:)

4 kommentarer:

  1. Det såg knallgodt ut,herligt med god middagsmat:)
    Ein flott dag til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  2. Nam! :) Ser kjempe godt ut <3
    Klem Renate

    SvarSlett
  3. Hei på deg.
    Ser herlig ut! Tusen takk for at du deler oppskrift og tips.
    Ønsker deg en riktig fin ettermiddag, og en fortsatt glad uke ;)
    Smil og klem fra Monica

    SvarSlett
  4. Hei *smiler*
    kan jeg komme på middag til deg? Dette så altfor fab ut!

    Takk for alle gode og fine ord du til stadighet legger igjen hos meg, søting!

    Ønsker deg en nydelig onsdagskveld, her er jeg alene hjemme og nyter roen, Nala og ett glass cola med isbiter *nytelse*

    klem og smil
    -Maia

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)