tirsdag 30. oktober 2012

ukas blomst

Tenkte jeg skulle begynne med et nytt konspet på bloggen "ukas blomst ", hvor jeg viser en ny blomst jeg har kommet over i den lokale blomsterbutikken:) Synes blomster tilfører mye til interiøret. Det er ikke så mye som skal til for å freshe opp litt. Håper du liker konseptet& kanskje finner litt blomsterinspirasjon:)
Denne uken falt jeg for kålblomsten. Den holder seg visst lenge, den skal bare skiftes vann på hyppig(ca hver 3 dag), fordi det kan komme litt lukt fra den hvis den blir stående for lenge i samme vann. Det er jo overkommelig. Den trenger ikke noe annet stell, eller næring:) Den finnes og i lilla, den fargen er jo fin når vi nå snart går mot advent:)
  GOD TIRSDAG
ps! takk for alle fine besøk&kommentarer, har vært litt busy og ut av bloggemodus de siste dagene..
ER det noen av dere som foressten skal på Damenes Aften på Bohus Design Rud på torsdag?

4 kommentarer:

 1. Morsom blomst, og flott pledd. Har du strikket det ? kjempe fint !

  jeg gleder meg til neste ukes blomsterinnslag. Før Petrinemannen flyttet inn i den Petrinske heim, s¨handlet jeg blomster etter ukevasken, hver enenste uke. Men så er han hyper allergisk, så her er hjemmet klinisk resnket for blomster...
  Kjedelig nok ...
  FÅr glede meg til din ukentlige blomst i stedet.

  Klem for en god fortsettelse på uka, Kine !

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)så hygelig at du likte inlegget:):)
   Allergi er kjedelig:) håper du kan nyte blomstene ute:)
   Ja, pleddet har jeg strikket selv, det er superdigg nå som kulda virkelig har satt inn:) Det er strikket med Drops Eskimo garn på pinne 15, det loer litt, men skal visst hjelpe og legge det i fryseren har jeg hørt:)

   GOD uke til deg og:)Klem

   Slett
 2. Hei :-)
  Så flott den blomsten var. Og så god ide med ukas blomst. Godt med litt inspirasjon på den fronten også. Her skal jeg følge med.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei skjønne deg:)
  Synest den ideen var veldig god eg og no må eg skifte vatn på mine kålblomster og som eg har i samme farge som dine,kjempedekroative:)
  Så flott det pleddet og puta var,alt passa så fint inn!
  Fin fin dag til deg!
  Klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)