søndag 18. november 2012

DIY: merkeplapper til julepakkene

Julforberedelene er såvidt igang her, i dag har jeg dekorert merkelappene til julepakkene med washi tape. Julegavene er overhodet ikke påbegynt ennå, men det er hyggelig å gjøre sånne små forberdelser i "før" førjulstiden:)

Du trenger:
Etiketter(fåes i de fleste interiørbutikker, og de finnes i mange farger, i år har jeg gått for mørk grå)
Washi tape(fås også mange steder, de har veldig bra utvalg på Norway designs)
Saks


FIN SØNDAG TIL DEG SOM TITTER INNOM:)
//Images: MadeByKine//

14 kommentarer:

 1. Hei :)
  Kjekt å lage sine egne, blir så personlige og fine :)
  Ønsker deg en fin søndagskveld ♥
  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Åh så fint! Kreativ du er :)

  Fortsatt fin kveld!
  Her venter biffwok, men først skal hele familien ut på kveldstur først.

  klemklem

  SvarSlett
 3. God idé!
  De ble knallfine :)
  God søndagskveld!
  Klem :)

  SvarSlett
 4. Hei skjønne deg:)
  Så utruligt flott tips,sån har eg ikkje sett før men var jo kjempefint og så enkelt,det like me,iallefall eg som ikkje er så glad i å putle med småting alltid:))

  Håper du har hatt ein fin søndag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Å, så fantastisk flotte merkelapper! Sånne liker jeg - men har aldri engang tenkt tanken på å bruke sånn tape. Så lurt! Takk for tips :))
  Men du? jeg er ikke akkurat sånn en som alltid orker vente på bestillinger gjort på nett - jeg vil kjøpe ting NÅ...så har du et tips til HVOR man får tak i sånne tape-ting (foruten på nett)??
  Ønsker deg en nyyydelig ny uke, fine deg! God klem din vei

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) så hyggelig at du likte de:) jeg tipper at du får tak i både etiketter&tape på litt store bokhandlere, har blant annet sett de hos Norli, ellers tror jeg Panduro har bra utvalg(iallefall på merkelapper-en stund siden jeg har vært der), og ellers ulike interiørbutikker. Jeg fant mine taperuller på Norway designs, så hvis du er i Osloområdet er det masse inpirasjon å hente der:)

   Ha en super uke du og:) Klem Kine:)

   Slett
 6. Tusen takk for stor inspirasjon, kjempelurt! Dette må eg også gjera i år! Elsker tags og tape ♥ ønsker deg ei fin vekestart, klem Kjersti

  SvarSlett
 7. Så fine Kine! Takk for inspirasjon! Skal opp på posten nå og hente pakken min fra Nordhjem med mange fine jule-teiper, så mulig jeg følger opp trenden din.
  Ha en fin dag.

  Maria ;-)

  SvarSlett
 8. Fine :)
  ..og takk for Oslotips.. Granit står på listen..og den gleder jeg meg til..
  Ellers blir det hyggelig lunsj og middag!! Kos på tur..
  Ha en fin kveld.

  Klem:)

  SvarSlett
 9. Så flotte de ble! Det var en god ide :-)

  Ha en fortsatt fin uke :-)
  Klem Anita

  SvarSlett
 10. En stund siden sist jeg var inne, men her på bloggen din er det mye vakkert å hvile øynene på, Kine. Julestemningen er helt klart i ferd med å bygge seg opp :)!

  Peisen er både diskret og estetisk. Gratulerer! Koselig med peis;))!!

  Ja, hortensia er en uendelig vakker blomst, kjære deg. En av mine favoritter også, en hverdagsblomst, men som vi har brukt til de store anledningene også. Med den tenker jeg; less is more. Hortensiaen liker sin hovedrolle og har intet behov for andre med biroller rundt seg.

  En flott uke ønskes deg og deilig spatur til helgen.

  Klemmer fra
  Marianne bh

  SvarSlett
 11. Kjempefine! Noen ganger skal det ikke så mye materialer til for å lage stilige saker altså :)
  Stockholm var veldig bra, men fikk jo selvfølgelig altfor liten tid! Kan anbefale restauranten "De fem små hus" som ligger i Nygränd 10 rett ved slottet. Det er et lokale med mange små "stuer" og man går nedover og nedover trapper og havner til slutt langt under jorda (får man følelsen av). Murvegger og rustikk stil. Vi spiste middag der og kjøpte 3-retters for ca. 500 kr stk. De har en hjemmeside du kan søke opp.

  Ellers var jeg innom Granit i en sidegate til Drottningensgate (eller hva den het) og Illums bolighus (husker ikke gatenavnet der den lå, men var i nærheten av et stort kjøpesenter). Veldig koselig i Gamla Stan! Og på Söderholm er det visst mye bra shopping, men der var vi egentlig ikke så lenge, fant bare et sted å spise lunsj (en fotballpub haha).

  Jeg fikk tips fra Elisabeth Heier om Lotta Agatons butikk, men den rakk jeg ikke innom. Den ligger på Östermalm i Rådmannsgatan (om jeg ikke husker feil).

  God tur!!

  SvarSlett
 12. Great idea! Washi tape can obviously be used for so many great projects :)

  Have a lovely evening!

  SvarSlett
 13. Kjempeflott ღ Skulle ha laget pakkelapper
  i år jeg også, men så langt har det ikke
  blitt ennå :) Dette var i alle fall en fin
  inspirasjon, kreativt og artig ide :)
  Ønsker deg en fin adventshelg, klem fra Mette

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)