fredag 16. november 2012

peiskos

Foran denne finner du meg i helgen, iallefall deler av den, vi har endelig fått montert en etterlengtet peisovn. En annen variant enn det vi hadde tenkt, fikk råd om å velge en med litt rundere former ifht plass og plassering. Vi har en liten stue, og når huset ble planlagt hadde de ikke medregnet peis. Det er visst ganske vanelig iflg leverandøren at arkitektene ikke tenker på dette når de planlegger hus, litt rart fordi peisovn er jo ganske essensielt i et hus:) Uansett vi er superhappy med resultatet, den passer superfint inn. Det er og fint at man kan se flammene fra flere sider. Nå må vi bare ha et  nytt stuebord som passer litt bedre inn:)

ps!! er det noen av dere som har RIGA tips tar jeg gjerne i mot det, skal på jentetur neste helg, vi kommer nok til å tilbringe store deler av helgen på SPA, men tar gjerne imot shopping+ restaurant tips evt andre ting vi bør se mens vi er der:)
Håper du har en fin start på helgen:)
//images:madebykine//

4 kommentarer:

 1. For en FIN ovn!
  Ingenting som er deiligere
  enn å fyre med ved :)
  Nyt kvelden :)
  klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Elsker peisvarme :) flott peis du har!
  God helg;)

  SvarSlett
 3. Finnes ikke koseligere enn peis:))
  Så fin den var!!

  SvarSlett
 4. Hei søte deg,
  jeg må bare takke for fine ord du har lagt igjen hos meg, jeg blir så glad!

  Heldige deg som har peis! Jeg savner det i leiligheten vår.
  Også riga! Enjoy - jeg har aldri vært der...

  Ønsker deg en fortsatt nydelig helg, her er vi snart ferdig med fase 1 av renoveringen i heimen *hurra*

  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)