torsdag 15. november 2012

ukas blomst:hortensia

Tid for ukas blomst igjen. Jeg koser meg virkelig med å titte innom blomsterbutikken for inspirasjon, denne uken var jeg innom en ny butikk i nærområdet  mitt, en liten unik butikk, med mye blomsterinspirasjon. Denne uken falt jeg for hortensiaen, jeg er veldig glad i den rosa, lyseblå og lilla varianten på vår og sommerstid. Denne varianten er litt mørkere lilla og grønn, passer fint inn nå som det er mørkere, kaldere og vi går mot jul. Denne holder seg lenge, og er fin å tørke når den begynner og visne, da er det bare og la den stå uten vann fikk jeg beskjed om. De er veldig dekorative og trenger ikke så mye rundt seg.
Et glimt fra stua, jeg har funnet frem julemagasinene, som jeg samler på fra år til år
Og et glimt av vår nye peisovn
Håper du fikk litt blomsterinspirasjon denne uka og:)
HA EN FIN TORSDAG

2 kommentarer:

 1. Så gøy at du viser frem blomster! Jeg er skikkelig dårlig på å utforske nye planter, så alltid fint med gode tips :)

  Jeg skal dele Stockholmstips om jeg kommer over noe bra! Har som jeg skrev bare en dag til rådighet, for vi reiser i morgen kveld og konfirmasjonen er på søndag. Men NOE må jeg jo få tid til :)

  Supert at du likte innlegget om bilder og kildehenvisninger :) Jeg planlegger å lage en litt mer anonym vannmerking, bare jeg får tid! Er enig i at det kan ta litt oppmerksomheten bort fra bildet. Men jeg fortsetter nok å ha det på bildene, synes det er greit så lenge man ikke vet hvor bildene havner hen.

  Håper du har en fin torsdag!

  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Er så glad i hortensiaen,den er så fin og står så utrulig lenge,min har stått i ganske mange veker og så lot eg den tørke ut i vatn,kjempeide for å ha den lengst mulig:)
  Fine bilder!
  Ønsker deg ein flotte dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)