lørdag 26. januar 2013

Lilla på barnerommet

Ja, jeg har og forelsket meg i pom pomsene, vakre er de!! Denne lilla henger i vinduet på barnerommet. Det var så nydelig lys i dag, etterlengtet!! Håper det blir flere sånne dager fremover!







Photo: //MadeByKine

10 kommentarer:

  1. Ser at eg må få skaffa meg slike eg og,dei er jo så utrulig fine og den lillafargen var nydelig synest eg:)
    Ønsker deg ein fin lørdagskveld!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  2. Nydelig!
    Ser rundt på de fleste blogger at pom poms er det hotteste for tiden :)
    Denne fargen likte jeg veldig godt.
    Deilig med lys :)
    Ha en kjempefin kveld.
    Klem fra Jeanette

    SvarSlett
  3. Så fine! Lilla er jo vakkert da, slik er det jo bare.
    når det gjelder de amerikanske ostekakemuffinsene er det veldig hyggelig at du likte de. Kjempestas ddersom du skriver om de og linker - det er jo bare gøy! Driver å jobber med en oppskrift på (red) pink velvet cupcakes. Ønsker deg en magisk helg! Klem

    SvarSlett
  4. Så koselig å se deg på blogg igjen, nydelige pompoms og så fin farge;)
    Den hadde nok passet perfekt inn på lillemor sitt rom også, men jeg har vel kanskje nok;)
    Hvor har du kjøpt den forresten?

    Takk for tips på mail;)

    Ønsker deg en finfin uke i lysere og mildere tider;)

    Klem malla

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, bare hyggelig med tipsene, håper de er til nytte:) jeg har kjøpt de på Søstrene Grene, må snart innom der igjen for de var nesten utsolgt:):)

      klem

      Slett
  5. Yngstejenta mi har fremdeles dilla på lilla, så disse hadde hun nok likt. Er de fra søstrene Grene? De "brettene" du har festet kortene i trappen på, hvor store er de - og hvor finner man slike? Jeg har printet ut en kalender jeg skal ha på en bildelist, og noe slikt hadde vært midt i blinken å feste den på...

    Ønsker deg en fin fin uke!

    Klem Linnette

    SvarSlett
    Svar
    1. Jepp, det stemmer de er fra Søstrene Grene:):) og de finnes jo i alle fargevarianter&størrelser:):)Den lilla er min favoritt om dagen:):)De "brettene" er fra Granit, sjekk ut http://www.granit.com/. De har et par butikker i Oslo. Jeg var i Stockholm før jul og passet på og ta med meg noen hjem derfra!!:)De kan og henges på veggen, det følger med feste på toppen, så de har mange bruksområder. Vet også at Ferm Living har noen litt mørkere, supefine de og, men litt dyrere i pris!!!

      Fin uke til deg og:)
      Klem:)

      Slett
    2. Tusen takk for svar! Granit har vi ikke her nede nei, men jeg fant ihvertfall ut på nettsiden der at de heter Clipboard - så da blir det lettere, å lete andre steder! Den til Ferm var rålekker, men 20 Euro i frakt blir kanskje litt drøyt ;)

      Slett
  6. Jeg også er forelsket i pompoms!

    Fin tirsdagskveld, her er det snart senga.
    klemklem

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)