onsdag 20. februar 2013

HELLO!! trenger rammetips!!

HELLO!!
Solen skinner inn av kjøkkenvinduet i dag, og jeg har vært bomtur på IKEA, burde jo heller vært ute i frisk luft!!Noen dager må man bare få ting unna.. kjedelig er det når man ikke får tak i det man skal. Jeg har vært på jakt etter noen nye rammer til noen prints jeg har kjøpt her og her, men størrelsene passet desverre ikke til IKEAS rammer. Det jeg lurer på er det noen av dere som har tips til hvor jeg kan få kjøpt rammer til en ok pris?? Det er  til et A1(60x82cm) print og et A3(42cmx29,7) print.
Blir veldig happy for tips:)
Håper dere er ute og nyter  solen:)
Photos://MadeByKine//

8 kommentarer:

 1. Så søte prints!

  takk for alltid like hyggelige ord inne hos meg. Dessverre strekker ikke tiden til alltid, slik at jeg får besøkt deg, og lagt igjen spor, men de gangene jeg har tid og anledning kommer jeg så fort jeg kan *fnis*

  Nydelig onsdag til deg, ikveld har jeg og mannen datenight middag og stand up :) Gleder meg!

  Klem fra
  -Maia

  SvarSlett
 2. Desverre ingen rammetips - men ville legge igjen et spor likevel.
  Håper du har gode dager :) Klemmer din vei!

  SvarSlett
 3. Vet ikke om de har i de str, men Nille, Claes Ohlson og store Rema 1000 har fine billige rammer.

  Veldig fine bilder :)
  Siw

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tips:) var innom disse butikkene i helgen, de hadde ikke denne størrelsen jeg var på utkikk etter, men har jo mange andre fine i andre størrelser.

   Slett
 4. Clas ohlson kanskje? Du det er ikke så vanskelig å tapetsere. Iallefall er Ferm Living sine tapeter ganske enkle å jobbe med. :) Mål opp og kleis på rikelig med lim, og pass på at skøytene kommer tett inntil og at møsnteret passer sammen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips Clas Ohlson har mange fine rammer, dessverre ikke i den størrelsen jeg var på jakt etter. Godt å høre at det ikke er så vanskelig å tapetsere!! Har lyst til å prøve meg på en vegg på barnerommet:)

   Kine:)

   Slett
 5. Jeg er ikke sikker på hvor store de har, men jeg har kjøpt en del rammer på Åhlens når IKEA sine ikke har hatt riktig format...

  Utrolig mye fint hos Seventy Tree!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tips!!Likte rammene til Åhlens, dessverre hadde de ikke i den størrelsen jeg var ute etter!! må få den spesial tilpasset på et galleri. Ja de har så utrolig mye fint i den nettbutikken:):)

   Kine:)

   Slett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)