tirsdag 19. februar 2013

kokebøker

Er det flere enn meg som er svak for kokebøker? Nå har de endelig kommet til sin rett i egen hylle:)
Expedit hylla i stua ble flyttet inn på kjøkkenet(som resulterte i en romsligere stue), så nå er de lettere tilgjengelig. Den boka jeg bruker mest i hverdagen er familiekokeboka, mange gode og enkle oppskrifter som er tilpasset  hele familien.
Det er ikke alltid lett å finne gode og enkle middager i hverdagen, og da er det fint å kunne hente inspirasjon i disse bøkene. Jeg finner og foressten masse inspirasjon på ulike blogger!!Men av og til er det så deilig å kunne drømme seg vekk i bøker og:) I tilegg er de veldig dekorative.
I dag har solen tittet frem her, så deilig:)
Ha en fin tirsdag:)

Photos://MadeBykine//

5 kommentarer:

 1. Eg hadde ein periode eg kjøpte for mange kokebøker,falt sån for dei pga utseende og alt men har ikkje plass til så mange men jammen er dei fine og inspirerende å kikke inn i:)
  Så flott du har gjort det,kjempefint å la dei vise slik!

  Ein fin fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Her inne var det fint ja!
  Veldig koselig med kokebøker framme, jeg bruker nesten alltid google, men syns det er veldig koselig å bla i mannens kokebøker ;)
  Følger deg gjerne videre jeg!

  Fin kveld til deg!
  Hilsen Kristine

  SvarSlett
 3. Så fint! Jeg drømmer meg fort bort i kokebøker jeg og, men det stopper opp der med meg;) Må få gjort noe med det snart, iallefall før jeg fyller 40;) Jeg har noen år på meg, hihi;)
  Jeg må bare spørre; bor du på Hamar?
  Jeg fikk mitt etterlengtet fotostativ i dag;) Det ble kjøpt fra butikken du tipset meg om. Så tusen takk! Jeg er så fornøyd med både stativet og servicen! Bestilte i går og fikk den i dag.
  Ønsker deg en finfin uke! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, så gøy med stativet:)jepp de er veldig flinke på Fotovideo, kommer til å kjøpe mitt og der!! Så bra du er fornøyd!!Jeg bor i Lommedalen, så et stykke unna Hamar:)
   Fortsatt fin uke:)
   Klem:)

   Slett
 4. Jeg er veldig svak for kokebøker.
  Spesielt de som er flotte utenpå og gjerne på salg! *hehe* ;)
  Jeg skulle vært flinkene til å bruke dem og de står allerede på kjøkkenet. Det var dette med tid og en hektisk hverdag..

  En oversiktlig og flott bokhylle! :)
  Det er deilig med et ryddig hjem, da kommer inspirasjonen mye lettere.

  Jeg ønsker deg en herlig uke <3

  -Heidi

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)