mandag 3. juni 2013

favoritter på kjøkkenbenken


Med friske krydderurter og god olivenolje kommer man langt på kjøkkenet. Jeg er helt avhengig av det, og bruker det mye i matlagingen. Fant ut at blomsterpotten fra Tine K kunne brukes som urtepotte, passer helt perfekt. Jeg er jo med i bruktduellen, som for min del varer frem til 20 juni, og da prøver jeg og finne nye bruksområder til de tingene jeg allerde har. Vi trenger nye spisemøbler ute i år, og da tenkte jeg skulle prøve å finne møbler jeg kan bruke både ute og inne. Bor dere i nærheten av Bærums verk vet dere kanskje at Verket interiør har fokus på dette. Jeg har allerde sett meg ut drømmebordet og stolene, så får vi se hva det blir til etter 20 juni. Det er en liten utbyging av terassen som må til før det blir plass:)
Håper dere får en fin start på uken, jeg er ferdig med jobbehelg for denne gangen, og dagen i morgen er fri, og skal nytes med min lille fine familie:)

3 kommentarer:

 1. Nydelige favoritter på kjøkkenbenken hos deg:)blir spennende å sjå om du får tak i fine utemøbler,gleder meg til å sjå:)
  Fine ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Flink du er som er med i bruktduellen da!
  Det er mannen min også :)
  Nydelige bilder fra kjøkkenet ditt!!
  Ha en fortsatt god uke :)

  SvarSlett
 3. Kjempebra med denne bruktduellen:)
  Kan finne veldig mye brukt!
  TIneK pottene er mine stoooore favoritter!

  Ha en fin fin kveld ♥

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)