onsdag 12. juni 2013

smak av sommer

I går fikk jeg virkelig smak av sommer. Jeg tok med meg puter og pledd, og flyttet ut.Vi har planer om å utvide terassen, så foreløpig er det bare plass til sofa og bord her. Forhåpetligvis blir det litt større plass i løpet av sommeren, så vi kan få plass til spisebord, og kan nyte enda flere sommerdager ute.
 
 Dette er tatt rett før solnedgang i 22 tiden
Ja, til flere sånne fine soldager:)
ps! frøene jeg plantet forrige uke spirer som bare det, gleder meg til å vise!

8 kommentarer:

 1. Herlige bilder!!
  Det er bare og nyte når først sommeren kommer på besøk, vet aldri hvor lenge den er her:)
  Nå striregner det her:(

  Ha en fin kveld ♥

  SvarSlett
 2. Så fine bilder som alltid, og deilig med sommerstemning hos deg. Digger den rosa puta.
  Gøy å se det spire og gro. Kjenner jeg savner sola allerede.sukk!

  Finfin kveld til deg!

  klem malla

  SvarSlett
 3. Så fiiiine bilde KIne ! Herlig uteplass, synd det var slutt på finværet i dag... Vi får satse på mange flere sommerdager. Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så herlige sommerbilder hos deg:)nydelig med sol og varme:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Så fine sommerbilder og så tøft det nest siste bilde var! Ser du hjerteformen midt på bilde;)? Så tøff effekt!

  SvarSlett
 6. Så deilige sommerbilder! Det trengte jeg i dag, da det er øs-pøs-regn på Sørlandet. Satser på flere varme sommerdager fremover :-)

  Satt også stor pris på at du la igjen en tanke hos meg. Spennende å lese hva andre tenker om saken. Det er flott at du ikke har dårlig samvittighet. De fleste bloggere starter jo blogg for sin egen del, så da vil det være synd om presset gjør slik at bloggeren mister interessen. Helt enig i at det er en fin gjensidighet med å svare de som legger igjen kommentar, da får man en god kontakt. Det er jo det som er det fineste med å blogge *smil.

  Håper du får en super dag, Kine.
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 7. Så herlig! Må være herlig med sofa ute, vi har så stusselige hagemøbler. Men jeg er i gang med å bygge et nytt bord :) Jeg har forresten en utfordring gående, hyggelig om du hiver deg med. Klem

  SvarSlett
 8. Så deilig uteplass og for noen deilige bilder.
  Ikke mye som minner om sommer og sol ute nå, dessverre!

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)