søndag 1. september 2013

H.E.L.L.O S.E.P.T.E.M.B.E.R

August fløy avsted
Dette er glimt fra instagram
Det første bilde er fra Øverland gård, jeg har høstet friske økologiske grønnsaker hver uke, vi har gått mange fine turer, hytta på bildet er Brunkollen, de arangerer foressten suppetirsdag på tirsdag ettermiddager for de som bor i nærheten. Jeg har prøvd å være kreativ med muttere og hyssing.  Det har vært barnehage start, og vår fine 3 åring har tatt steget opp til STOR avdeling, matboksen fra Susanne Kalzua er i bruk hver dag. Jeg har bakt masse, så mye at bakebollen sprakk.. Disse snurrene skrev jeg om i forrige blogginlegg. Anbefales. Jeg har og  vært på en etterlengtet  jente kveld, anbefaler PLAH for de som liker THAI mat. Ikea har jeg også besøkt, og fått med meg noen grønne planter. De lever faktisk ennå:) Jeg har også fått ny ladning med favoritteen fra NEWBY, passer fint nå som vi går mot mørkere tider. Og nå på slutten av august  har vi fått feiret min gode mann og pappa, HURRA:):)

På bloggen fremover tror jeg det blir mer hverdagsglimt, det er veldig mye jeg har lyst til å gjøre på interiørfronten, men jeg får se hvordan tiden strekker til. Er det tidsklemma det heter?


2 kommentarer:

 1. Så fine augustbilder! Jeg kjenner jeg er klar for høsten nå, kosen innendørs :-)

  Ønsker deg en glad mandag.
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 2. I have learn some excellent stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting.
  I wonder how so much effort you set to create one of these magnificent informative website.


  My web page: medical negligence solicitors

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)