mandag 23. desember 2013

juleby

Jeg kom over noen fine betonghus på et marked i Lillesand i sommer. På et julemarket jeg var på nå i Kr-Sand i desember hadde det utvidet konseptet med å lage de i forskjellige trevarianter, så nå har jeg fått meg en hel liten juleby pyntet med kongler og nøtter på et fat på kjøkkenet. Disse husene kommer nok til å stå fremme hele året. Fine kontraster med betong og tre synes jeg:)
Ha en fin lille julaften&nyt den store morgendagen:)

2 kommentarer:

 1. Så fine de var:)
  Jeg og har en crush for hus ♥

  Ha en flott jul Kine, håper dere kooooser dere max:)

  SvarSlett
 2. Hei! Før jeg skriver at jeg smeltet helt for de nydelige betonghusene dine, må jeg bare fortelle hvor glad du har gjort meg i kveld. Jeg tok en titt på bloggens statistikk, og la merke til at flere av leserne mine kom inn til meg via deg. Det måtte undersøkes *blunk. Å se meg som en av dine norske favoritter, sammen med de flinkeste andre, fikk meg til å smile mer enn bare litt. Glede uten like. Så, tusenvis av takk! Når det er sagt, så var de betonghusene helskjønne. Heldige deg :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin romjul og en herlig lørdagskveld.
  Klem fra Monica.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)