søndag 5. januar 2014

blanke ark på kjøkkenetEt lite glimt av vårt kjøkken anno 2014. Selve kjøkken innredningen er anno 2010, enkel&kjedelig(etttermin mening)- ikke så mange spennende detaljer eller finesser. Sånn er det vel å flytte inn i et A4 ferdig hus. MEN vi har jo selvfølgelig prøvd og og freshe det opp med elementer vi setter  pris på i et kjøkken. Dagen starter alltid med hjemmebrygget kaffe. Så det utyret står alltid fremme på benken. Jeg har og blitt veldig glad i kaffe&tehyllen min, som stadig blir oppdatert med nye tevarianter. Den er dekorativ og gir litt liv og farge til kjøkknet. Ellers må vi alltid ha innslag av friske urter, uansett årstid. Bruker det mye i matlagingen. For matlaging skal jo være litt gøy selv om det er hverdag? 
Det siste vi har fått opp på veggen her på kjøkkenet er en Food planner. Vi skal videreføre det vi begynte med i 2013, nemlig å handle en gang i uka, og da må jo menyen opp på tavla. 
På skjenken-forøvrig en expedit hylle fra ikea har vi fylt med kokebøker-jepp, jeg har en hel samling, og det er hyggelig og ha de fremme synes jeg, og ta frem og bla i for å finne inspirasjon, selv om jeg og bruker forskjellige matblogger for å finne inspirasjon til mat i hverdagen.
 Jeg begynte litt med hverdagsmenyer på bloggen i 2013, og skal prøve og opprettholde det i 2014, selv om jeg nok ikke får oppdatert hver uke. Jeg mister litt inspirasjon i denne mørketiden, men nå går vi jo mot lysere tider:) Nytt år og ny fresh start:)
Titt innom NIB for mer kjøkkeninspirasjon, og NKI på facebook og blogg som er jury i månendens utfordring.

9 kommentarer:

 1. Fint, og det siste bilde er så nydelig, sukk! Koselig med et innlegg fra deg igjen.
  Håper du har fine dager!

  SvarSlett
 2. Og for en genial matplanlegger;) digger!

  SvarSlett
 3. Godt nytt år Kine!
  Så fine bilder! Kjempefint kjøkken spør du meg! Ikke kjedelig i det hele tatt! Det er jo detaljene som skaper helheten, akkurat slik du har gort her! Matplanleggeren var forresten så fin og genial!

  SvarSlett
 4. Jeg syns du har greid å få mye personlighet inn på disse bildene selv om du syns kjøkkenet er standard. Elsker middagsplanleggeren!
  Lina

  SvarSlett
 5. Så flotte Bilder! Dette birdaget bør komme langt!
  Heia, heia ;-)
  Lykke til i utfordringen!
  NydeligFlott klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder! Måtte skrolle meg opp og ned og se om igjen ;-)
  Tar meg en rundt hos deg. Liker det jeg ser!

  Lykke til i utfordringen. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 7. Superkul Food planner! Liker fargene hos deg! :)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere inne hos meg og som svar: Ja, jeg syns NIB-jentene gjør en kjempejobb med å skape det bloggsamfunnet vi har både med utfordringer og treff. Det er nok ikke alle som skjønner hvilken stor jobb som ligger bak det de inviterer oss med på, og det er skikkelig synd. Og når det kreves teknisk gode bilder av bra stylede, oppdaterte, aktuelle og spennende interiør så skjønner jeg at det er noen av de samme som går igjen, for da er det jo mange ting man skal være dyktig på for å komme videre. Jeg mener forresten ikke at alle er like altså, men det er mange av oss som følger trendene, og jeg syns kanskje litt for mye noen ganger, meg selv inkludert. Så målet mitt for året som kommer er å holde litt igjen, og sjekke at jeg har fått med det som er meg. Så håper jeg å få med meg flere på det så vi greier å vise ulikhetene våre i stedet for alt som er likt :) Igjen; veldig hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen noen ord hos meg, det setter jeg stor pris på!
  God helg til deg :)

  SvarSlett
 9. Ligner veldig på det som skulle vært i vårt også! Vi fikk også nøkkelferdig for 1 år siden, men vi kjøpte såpass tidlig at vi kunne oppgradere enn del. Byttet benkeplate, dører, vask og håndtak. Også har vi lagt mosaikkfliser over benken selv etterpå.
  Men mye er jo det man har på kjøkkenet av ting også :) Dere hadde fått det veldig fint ihvertfall!

  Hilsen Ellinor

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)