torsdag 16. januar 2014

en kopp kaffe og strikketøy


Jeg har funnet frem strikkepinnene igjen. Denne gangen blir det lue til lille O. Det går overasskende fort når man kommer igang. Dette er min kreative start på 2014. Forhåpentligvis blir dere flere prosjekter i løpet av året. Vi har planer om å male mange av veggene i huset, er superlei av hvite vegger og har funnet ut at jeg må ha litt farger inn. Vi ha tenkt på dette lenge, men nå vi klare:) Må bare finne ut av fargekoder osv først for å få en fin helhet:)
Ha en fin dag:) Her snør det masse for tiden, og det er helt fint:)

3 kommentarer:

 1. Enig, her er man og veldig lei av at alt er hvitt!!
  Trenger en spenstig vegg, hehe:)

  SvarSlett
 2. For noen nydelige bilder - wow! Og herlig farge på luen. Spennende med maling, gøy med litt forandring! Legger meg til som følger, her vil jeg kikke innom igjen! :)

  SvarSlett
 3. Du tar så flotte bilder! Og strikking er jeg også galen etter - holder på med en genser til lillesøster og lue til ei lita jente som snart kommer til verden :-) Gleder meg til å følge deg videre. Håper dagen din blir fin :-) God klem fra meg.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)