fredag 4. januar 2013

ny fresh start på kontoret

Jeg har hatt oppryding på kontoret, og det har fått en ny fresh start. Passer fint nå med nytt år. I går laget jeg liste over alt jeg ønsker å gjøre i løpet av året, rom for rom. Selv om huset er nytt, mangler vi den siste finishen mange steder. Så dette året blir det fokus på den siste finishen:) 
Det er deilig og endelig ha system i alle gavepapirene, takk til Moments&easyliving for tips om nettbutikk. Angrer nesten på at jeg ikke kjøpte flere. Det var 5 i en pakke, og de er blant annet i bruk på kjøkkenet til papir og plast.
En annen ting dette året er at jeg skal freshe opp er skillsene på kameraet mitt. Så nå skal auto funksjonen bort, og inn med manuelle instillinger!!!Jeg bruker NIKON D5100, vet det er mange som bruker Canon, men er det noen med NIKON kamera, så tar jeg gjerne i mot gode tips!! Det er vel egentlig bar og gå løs på manualen!! Jeg fant også en link til NIB når jeg googlet, de har for en stund tilbake noen serier om tips&råd ifht interiørfoto, ta en titt her. Veldig inspirerende!!
Ha en super helg, jeg skal fortsette og rydde, men først er det dags for fredagsbiffen:)

Foto://MadeByKine//

23 kommentarer:

 1. Wow, så fint (og ikke minst ryddig) kontor!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk Lillekatt:):)jepp i dag er det ording&reda her:) deilig å begynne et sted:) Fin helg til deg:)

   Slett
 2. Stilig, her var det virkelig fresht. Masse fine detaljer og nips, liker;) Og y-stolen er så fin, vi har noen av de vi også;)
  Herlig inspirasjon;)

  (Vet du hva jeg gjør galt når jeg kun får utsnitt av bilder når jeg laster ned fra picasa til bloggen?
  Trodde dette skulle være så enkelt jeg?!! Og ikke får jeg lastet ned bilder som vanlig heller?!?!?

  Jaja, det ordner seg vel på et vis får jeg håpe;))

  Ha en super helg;)

  -malla-

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for veldig hyggelig kommenatar!! så utrolig kjedelig at du ikke får det til... laster du bildene rett fra Picasa over i blogger?? jeg redigerer de bildene jeg publisere på bloggen først i Photoshop, så lagrer jeg i Dropbox, og henter bildene derfra.Prøvde og publisere et bilde rett fra blogger nå, og det funket hos meg. Kan det være noe med instillngen på kameraet ditt?? Evt noe som skjer i overføringen fra Picasa til Blogger??Hvordan laster du bildene over?? Rett fra minnekortet?? Ikke så mye til hjelp dette, men hvordan lastet du bildene over før??

   Klem:):)

   Slett
 3. Så flott kontorplass du har. Fine inspirerende bilder.

  Fortsatt god fredagskveld.
  Klem Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig at du synes bildene er inspirerende:) God helg til deg Anita:):) Klem

   Slett
 4. Fancy kontor Kine!!
  Mange herligheter der:)
  Og jeg digger stolen, din heldiggris, hehe:))

  Ha en fin helg ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tenk at jeg var så utrolig heldig å vinne den:):) jeg har blitt så superglad iden!! og den har flyttet rundt i hele huset. Nå pryder den kontoret:)

   Fin helg til deg og Line:)Klem

   Slett
 5. What a nice office you have, a bit envious ;) I sacrificed my homeoffice for my younger sons room and don´t regret it...but I secretly dream of a big homeoffice/working space...one day ;)

  Have a great weekend :)
  Margret

  SvarSlett
  Svar
  1. One day Margret:):) I would have done the same!!Thank you so much for your nice comment&a great weekend too you too:)

   Kine:):)

   Slett
 6. Så fint du har det på kontoret. Forholdsvis nytt her også enda, men alltid masse man vil fikse / forandre. Håper å se deg igjen i 2013:-)

  God helg fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) ja alltid noe man har lyst å gjøre:), vi trenger å få ting opp på veggene, så håper 2013 blir året for det:)
   YES, vi må sees i 2013:):)

   God helg tilbake:)Klem

   Slett
 7. Så fint kontor :) mitt kontor er et kaos. Når det gjelder kamerateknikk er det jo det samme om du har nikon eller Canon, teknikken er jo den samme. Lykke til uansett. Klem

  SvarSlett
 8. For et lekkert og stilig kontor du har.
  Morsomt med flere prosjekter i det nye året.
  Gleder meg til å se når du har fått gjort noe av det du har planer om.

  Fin helg til deg!
  - AC

  SvarSlett
 9. Så fint du har det på kontoret!
  Kos deg med kameraet, mitt råd er å skru av blitzen og lær deg iso, blenderåpning og lær deg ditt objektiv.

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken! Her skal resten av kvelden brukes på en etterlengtet bloggerunde, tiden strekker dessverre ikke til lenger *uff* kjenner jeg savner fininger som deg.

  Klemklem

  SvarSlett
 10. Så fint kontor. Hvor er pulten din fra?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Julie:) Takk takk:) Pulten er fra IKEA, den er kjøpt i to ulike deler, dvs benbukk fra Lerberg: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/80130776/ og toppbord som er et spisebordplate, husker ikke helt lenken til den, men det var ikke så dyrt. Det finnes og bordplater som hører til benbukken fra Lerberg. Bordplaten satt jeg bare løst oppå, det funker fint, siden bordet står inntil veggen, og det ikke er så tunge ting oppå!!

   Fin kveld til deg:)

   Kine:)

   Slett
  2. Takk for svar, da skal jeg se hva jeg får mikset sammen fra IKEA jeg også siden jeg ser etter en billig løsning (i hvert fall i første omgang) til kontoret vi snart er ferdige med å pusse opp, og gleder meg masse til å flytte kontorplassen min fra stua og inn på eget rom :)

   Slett
 11. Fresh og fint kontor, så deilig det må være med en opprydning! Det skal jeg i gang med, men jeg kvir meg sånn.. det renner over her og jeg må tenke smart ift. oppbevaring! Finner nok på noe lurt ;)
  Når det gjelder kameraet så er det vel egentlig bare hoppe ut i det! Det hjelper å bruke manualen, selv om det er litt kjedelig... så er det bare å ta masse bilder, og om du har muligheten til å etterredigere i f.eks. Photoshop er det jo mye som kan fikses der og ;) Gode tips som Fabelaktig kommer med over her også!

  SvarSlett
 12. Så superfint! Kul att du kommenterade i min blogg så att jag hittade hit: )

  jag kikade på mattan från House Dr och den finns i flera storlekar. Jag bestämde mig för att bara ta in den största 160x230. Kommer bli helt ok pris på den också, runt 1750 sek.
  nu ska jag spana vidare lite på din blogg: )

  SvarSlett
 13. Er bare innom for å Ønske deg en fortryllende start på uken!
  Her skal kvelden tilbringes med en kjær venninne, jeg som hater å shoppe skal faktisk bli med henne på shopping (grøss og gru) - hva man ikke gjør for de man er glad i *smile*

  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett
 14. Hei du!:)
  Aller først, tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Varmer og gir meg smil!:)

  ...og for et hyggelig kontor!:) mye fint å hvile øynene på!:) likte særlig godt den "posen" du har papirrullene i! Gange en ide tilogmed!*blunkesmil*

  Ønsker deg en fin uke videre!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 15. Autokorrektur;) skriver på iphonen;)
  "gange"=ga meg;)
  *fnis*

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU er innom min blogg&legger igjen en hilsen her:) Evt spørsmål svarer jeg på fortløpende i kommentarfeltet:) Send meg gjerne en mail på madebykine@gmail.com hvis det er noe du lurer på:)
Ha en super dag:)